SOBRE NOSALTRES

Telecomunicacions, Tdt, Wifi,

Som un equip expert en telecomunicacions

STAM Telecomunicacions S.L. és una empresa dedicada a les telecomunicacions i especialitzada en la instal·lació de sistemes de difusió, recepció, transport, condicionament i recolzament tècnic per les empreses del sector que ho requereixin.

Fundada el 1986 per Anselm Matas, l´empresa va començar la seva activitat en el ram de les telecomunicacions centrant ràpidament la seva orientació cap al sector professional, que avui en dia es la seva principal font de treball. STAM esta composta per un equip humà de persones , totes elles qualificades i preparades per oferir als seus clients un servei ràpid, flexible i personalitzat.

El seu àmbit d ´acció avarca les comunitat de Catalunya, València, Múrcia, Aragó i les illes Balears. Actuant també si es necessari a altres zones del país espanyol.

La filosofia de treball de Stam es base en implicar-se a fons en els treballs a realitzar, ja siguin treballs d´ alçada instal·lacions interiors o exteriors o manteniment i condicionament de instal·lacions. Per aconseguir, tot això els responsables de la empresa han posat molta cura en la formació del seu personal i en la implantació i compliment de les estrictes normes de seguretat i prevenció de riscos laborals.

STAM és una empresa inscrita al Registre d´instal·ladors de Telecomunicacions de Catalunya i en el Registre de instal·ladors de la secretaria de Estado de telecomunicaciones y para la Sociedad de la información.

De cara el futur, els responsables de STAM aposten per mantenir la especialització en el mon de les telecomunicacions, una especialització que només s´aconsegueix mitjançant el treball diari, la posada ai dia de les últimes tecnologies i una vocació de servei al client fora de dubte.

La nostra oficina

Contacte

Explican's que necessites, i ens posem en contacte amb tu

Not readable? Change text. captcha txt